Срещите и преговорите са продиктувани от желание на Зеленски да се

...
Срещите и преговорите са продиктувани от желание на Зеленски да се
Коментари Харесай

Бивш министър на отбраната: Путин се опитва да пречупи украинците с жестокост

Срещите и договарянията са подбудени от предпочитание на Зеленски да се спре обстрелването на украинските градове. Това бяха главните претенции на украинската делегация. От съветска страна има ултимативни претенции, които са в несъгласие с интернационалните контракти и разпоредбите, по които се води война. Това съобщи Велизар Шаламанов  Велизар Шаламанов Велизар Шаламанов е роден на 24 декември 1961 година в гр. Карлово. Завършва с отличие и златен орден във видеовръзка за Българска национална телевизия.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1893
Според не го Европейски Съюз е виновен да ускори всевъзможен тип помощ за Украйна, в това число военна: “Нека не стигаме до обстановка, в която спор в Европа да би трябвало да се взема решение с поддръжката на Съединени американски щати ”.

По думите му България би трябвало да оказва поддръжка в границите на европейската.

“Руската войска не има нужния потенциал за високоточни удари. Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През се пробва да пречупи украинците с свирепост и военни закононарушения. Решаващо е Европейски Съюз да добави безрезервна поддръжка - икономическа, политическа и военна. Виждаме, че Полша е ангажирана с триумфа на украинската опозиция ”, сподели Шаламанов.

По думите му що се касае до нуклеарен спор основна е позицията на Китай: “Ядрената алтернатива може да бъде решена само с дипломатически средства. Путин желае да отклони вниманието. Той се готви за кланица в Европа и тя би трябвало да бъде предотвратена от Европейски Съюз ”.

Според него промяната на Янев е дисциплинираща и ще докара до положителни промени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР